Jarige vereniging Noardlike Fryske Wâlden trakteert bezoekers Brommels!

Geplaatst op maandag 22 augustus 2022

Dit jaar viert de vereniging Noardlike Fryske Wâlden haar 20ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert! Dat gebeurt op zaterdag 27 augustus 2022 tijdens het Brommels Wâldpyk bramenfestijn op het erf van Zorgboerderij De Witrik, Wyldpaed 30 in Twijzelerheide. Jong en oud zijn van harte welkom voor het versieren van cake met allerlei lekkers en uiteraard heerlijke bramen, die in de weilanden geplukt kunnen worden. Om 11:00 uur zal onze voorzitter Albert van der Ploeg de cake aansnijden en uitdelen en kan het versieren beginnen. En daarna smullen natuurlijk!

Tussen 10:00 en 16:00 uur kunnen bezoekers bramenplukken in de weilanden en is de zorgboerderij geopend voor geïnteresseerden. Pytsje en de vrijwilligers van de zorgboerderij zullen het een en ander laten zien en vertellen over de boerderij en de zorgboerderij. Daarnaast staat de koffie en thee klaar.

Uiteraard kan er bij vele leden van de vereniging weer heerlijke bramen worden geplukt. Bij bestuurslid Pier Jan Boersma in Eastermar kun je zelfs kamperen tussen de koeien en de prachtige houtwallen.

Bekijk alle activiteiten op www.brommelsfestijn.nl

 

 

   Naar nieuwsoverzicht