Gastheerschap Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden

Recreanten laten steeds vaker de aanwezigheid van natuur in de omgeving meewegen in de keuze voor hun verblijf. Horeca- of recreatieondernemers kunnen daar de vruchten van plukken. Door gasten te betrekken bij natuur, landschap en cultuurhistorie in de omgeving bieden zij de gasten een onvergetelijk verblijf en kunnen zij zich met hun bedrijf onderscheiden. Daarnaast bouwen de ondernemers mee aan een positief imago van het gebied en stimuleren zij draagvlak voor het behoud van het landschap. Met de cursus Gastheer van het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden bieden vereniging NFW samen met IVN en RegioMarketing Toerisme (RMT) ondernemers in Noordoost-Friesland de kans om de kennis over de omgeving op te doen.


Deze gastheren en -vrouwen van 2019 en 2022 hebben een gevelbordje en certificaat gekregen waaraan zij voor gasten herkenbaar zijn. Dit zijn:

De cursus
IVN organiseerde deze cursus in opdracht van vereniging Vereniging Noardlike Fryske Wâlden en in samenwerking met RegioMarketing en Toerisme (RMT). De cursus is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Fryslân.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vereniging via info@noardlikefryskewalden.nl.

© 2024 · Noardlike Fryske Wâlden · disclaimer · concept & realisatie door Custard on & offline communicatie