Start 2e editie cursus Gastheer van het landschap Noardlike Fryske Wâlden

Geplaatst op donderdag 14 oktober 2021

In Coronatijd hebben we het goed gemerkt: bezoekers laten de aanwezigheid van natuur in de omgeving steeds vaker meewegen in de keuze voor hun verblijf. Als agro toeristische-, horeca- of recreatieondernemer in Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden kun jij hier de vruchten van plukken. Door je gasten te betrekken bij de natuur, landschap en cultuurhistorie bied je ze een onvergetelijk verblijf. Zo kun jij jouw bedrijf onderscheiden, speel je in op de behoefte van jouw gasten, bouw je mee aan een positief imago van het gebied en stimuleer je draagvlak voor behoud van het landschap.

Wil je antwoord dus kunnen geven op vragen als: Hoe is het landschap ontstaan en waar kun je dat aan zien? Wat is het verhaal van de dobben en pingo’s, de wijken en de singels? Hoe ziet de gekraagde roodstaart eruit? Waar kun je de mooiste wandeling maken? Word dan nu Gastheer (m/v) van het landschap. Deelname kost € 100,- en er kunnen maximaal 25 personen meedoen. Inschrijven kan tot 8 november via deze website. VOL = VOL.

Conny en Nynke zijn twee van de Gastheren van de cursus van 2019. Kijk voor alle deelnemers en meer informatie op deze pagina.

De cursus is een initiatief van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden in samenwerking met IVN Natuureducatie en RegiomarketingToerisme Noordoost-Friesland en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Fryslân.

 

   Naar nieuwsoverzicht