Heeft uw bedrijf oog voor onze unieke omgeving? Word vriend!

Onze leden onderhouden iedere winterperiode de elzensingels en houtwallen in onze mooie regio. Zo houden we de kwaliteit van het landschap vitaal. En we moeten het met z’n allen ook mooi houden. Er komt steeds meer waardering voor ons landschap. ‘Wat moai!’ horen we vaak. En we moeten het met z’n allen ook mooi houden. U kunt daar actief aan bijdragen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Steun het landschap van Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden!

Heeft uw bedrijf oog voor de omgeving waar we wonen en werken? Het landschapsonderhoud steunen, zorgt voor een positief maatschappelijk imago. Maatschappelijke betrokkenheid helpt bij het creëren van een sterk merk en het aantrekken van personeel.

Directe steun
Help de vereniging mee bij het behoud van het prachtige coulisselandschap en de waardevolle weidevogelgebieden. Word vriend! Bevriende bedrijven kunnen kiezen uit verschillende pakketten om het werk van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden direct te steunen.

Pakket 1 – € 100 per jaar
looptijd 3 jaar

banner voor op website + deursticker ‘Vriend NFW‘

Pakket 2 – € 250 per jaar
looptijd 3 jaar

banner voor op website + deursticker ‘Vriend NFW‘ + landschapsexcursie voor 10 personen

Pakket 3 – € 1000 per jaar
looptijd 3 jaar

banner voor op website + deursticker ‘Vriend NFW‘ + een unieke iterij met streekgerechten in het coulisselandschap voor 10 personen, inclusief landschapsexcursie

 

Deze bedrijven zijn vriend van vereniging Noardlike Fryske Wâlden

 

 

Word vriend

Ja, wat moai! Wij hebben hart voor onze prachtige omgeving en steunen graag het landschapsonderhoud van de vereniging NFW. Wij kiezen voor:

© 2024 · Noardlike Fryske Wâlden · disclaimer · concept & realisatie door Custard on & offline communicatie