Tweede Paasdag struinen over eerste Wâldpykpaad Paviljoen MeM in Buitenpost

Geplaatst op donderdag 14 april 2022

Kom op maandag 18 april, Tweede Paasdag, struinen over het eerste Wâldpykpaad bij Paviljoen MeM, Egypte 16A in Buitenpost. Vanaf 14:00 uur zal Willem Wâldpyk van Omrop Fryslân het paad officieel en, zoals een oprechte wâldpyk, op geheel eigenwijze verkennen. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Op de wâldpykpaden kunnen jong en oud dwalen door het Egyptebos van Staatsbosbeheer en ontdekken wat er leeft en groeit. Het wandelpad bij Paviljoen MeM is straks een grote belevingsroute voor jong en oud waar telkens iets nieuws over Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden te ontdekken valt. Naast de opening van het Wâldpykpaad is er die maandag nog veel meer te ontdekken zoals de Stinzen Foodwalk Buitenpost – Kollum. Kijk op www.paviljoenMeM.nl voor meer informatie.

 

Wâldpykpaden voor de beleving van het Nationaal Landschap
Het Wâldpykpaad bij Paviljoen MeM is een samenwerking van Paviljoen MeM, Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Achtkarspelen (VANLA), Staatsbosbeheer, stichting Wrâldfrucht en vereniging Noardlike Fryske Wâlden. De vereniging Noardlike Fryske Wâlden wil samen met andere partijen ervoor zorgen dat er op meerdere plekken in het Nationaal Landschap wâldpykpaden worden aangelegd om het bijzondere landschap te ontdekken.

Paviljoen MeM
Paviljoen MeM is een creatieve plek voor Mensen en Muziek. Je kunt er genieten van een kop koffie met iets lekkers, lunch of borrel op het terras en in het paviljoen vinden regelmatig theater- en muziekoptredens plaats. Het paviljoen is ook een plek waar bijzondere levensmomenten kunnen worden gevierd of teamsessies kunnen worden gehouden. Persoonlijke ontwikkeling staat op deze plek centraal. Atsje kan als coach en haptotherapeut teams en mensen hierbij ondersteunen. Zij en Sander heten iedereen van harte welkom op deze bijzondere ontmoetingsplek in het Egyptebos in Buitenpost.

   Naar nieuwsoverzicht