GEANNULEERD: Doe mee aan De Wâldenstriid in de Noardlike Fryske Wâlden

Geplaatst op donderdag 28 april 2022

Update: Helaas hebben we De Wâldenstriid van 11 juni vanwege te weinig belangstelling moeten annuleren. We geloven dat dit concept kan werken en kijken of we het op een ander moment wel kunnen organiseren.

Welk team wint de ‘striid’ fan de Wâlden? Wie maakt het beste raster? Zaagt het snelst door een boomstam, zet binnen no time de plasdraspomp startklaar en heeft de meeste kennis van vogel- en boomsoorten? Mét prijzen voor het beste team!

 

De Wâldenstriid
Vereniging Noardlike Fryske Wâlden wil met dit evenement jongeren meer betrekken bij de uitvoering van het landschaps- en weidevogelbeheer. Zij zijn de toekomst! Het belooft een gezellige en actieve middag te worden waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en strijden om de prijzen. Op 11 juni vindt de eerste editie plaats. De organisatie gebeurt in samenwerking met Agrarische Jongeren Fryslân, Veldboom Outdoor en vele vrijwilligers. Het evenement is medemogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Fryslân.

Ben jij erbij?
Meld je teamnaam en het aantal personen (4-6) in je team aan vóór 31 mei via info@noardlikefryskewalden.nl.
In elk team dient minimaal 1 volwassen persoon te zitten (18+).

Vrijwilligers gezocht! Help jij mee?
Wil jij ons in de voorbereiding of op de dag zelf helpen om er een geslaagd evenement van te maken (opbouwen, punten tellen, verkeer regelen etc.)? Meld je dan vóór 31 mei aan als vrijwilliger via info@noarlikefryskewalden.nl en vermeld je gegevens. Natuurlijk kan je ondertussen ook de teams aanmoedigen.

Bekijk voor meer informatie ook de webpagina ‘De Wâldenstriid’

   Naar nieuwsoverzicht