Medewerkers bureau NFW werken thuis en zijn bereikbaar

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020

Het coronavirus heeft ons nu net als op andere plaatsen in de wereld in de greep. Het voelt als de MKZ crisis in 2001. Het kabinet heeft besloten dat alle scholen en kinderopvangverblijven gesloten blijven en verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken. De landbouw wordt geschaard onder de vitale functies in onze samenleving. Voor de primaire landbouw is verreweg het meeste werk thuis.

Voor de medewerkers op het bureau van de vereniging Noardlike Fryske Wâlden (NFW) hebben we besloten om gehoor te geven aan de oproep van het kabinet. Zoveel mogelijk thuiswerken en alle overleggen tot en met 1 juni annuleren. Ook onze Algemene Leden vergadering die gepland stond op 31 maart gaat niet door. Er worden eerst geen nieuwe data vastgelegd, omdat het nog onzeker is of de termijn gaat schuiven. Te zijner tijd zullen er nieuwe data voor vervolgafspraken worden gepland.

Tot die tijd is het bureau NFW wel telefonisch en via de mail bereikbaar. De afspraken voor het invullen van de Gecombineerde Opgave en/of de Kringloopwijzer blijven eerst staan. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Alvast bedankt voor uw begrip en ook sterkte in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groet,

Albert van der Ploeg
Voorzitter

   Naar nieuwsoverzicht