Win kaarten voor uniek optreden Iris Kroes in de Noardlike Fryske Wâlden

Geplaatst op donderdag 03 oktober 2019

In de duisternis van de nacht hoor je meer. Ook in het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden hoor je in het donker andere geluiden dan overdag. Op zaterdagavond 26 oktober, in de Nacht van de Nacht als we de klok een uur achteruit zetten, geeft zangeres en harpiste Iris Kroes een eenmalig optreden midden in de natuur. Hiervoor stelt de agrarische natuurvereniging Noardlike Fryske Wâlden (NFW) gratis kaarten beschikbaar.

Iris Kroes is ambassadeur van de vereniging NFW. Zij zal met haar harp voor een klein gezelschap een akoestisch optreden houden op een geheime, knusse locatie in het Nationaal Landschap. In het donker wijzen de lichtjes en een bijzonder verhaal de weg naar haar unieke optreden.

Iris Kroes: “Op de fiets, al wandelend als ‘lyts famke’, ben ik opgegroeid in de Noardlike Fryske Wâlden, wat mij betreft het best bewaarde geheim van Fryslân. De heerlijke schone lucht, de herinneringen bij de Leien, het ‘smûke’, knusse, coulisselandschap met rijen bomen langs de weilanden is voor mij een heerlijke plek om tot rust te komen. Heel bijzonder om daar in de Nacht van de Nacht een concert te geven.”

Win tickets!

Wil je bij dit speciale optreden van Iris Kroes zijn en de Nacht van de Nacht op een wel heel bijzondere manier meemaken? Vertel ons dan in een paar zinnen wat jij, net zoals Iris, zo speciaal vindt aan de Noardlike Fryske Wâlden. We verloten 10 x 2 tickets onder de inzendingen. De tickets zijn dus niet te koop. Mail jouw reactie o.v.v. Nacht van de Nacht naar info@nfw.frl. Op donderdag 17 oktober maken we de winnaars bekend, ze krijgen dan persoonlijk bericht.

   Naar nieuwsoverzicht