LandschapsSymfonie ‘de Proeve’

In muzikaal mearke
Het betoverende coulisselandschap van de Noardlike Fryske Wâlden vormt het toneel van dit muzikale sprookje. Tussen de elzensingels, houtwallen en pingo’s is iets aan de hand, er ligt gevaar op de loer. Samen met een reusachtige half-boom-half-mens-man – die kan praten met het landschap – maakt het publiek een muzikale omzwerving. Wat heeft Henk de Hazze voor dringende boodschap? En waarom ligt er een gekraagde roodstaart te wenen in het water? Tijdens het beraad met de wijze eiken wordt duidelijk wat er speelt in dit ‘unike stikje Nasjonaal lânskip’.

Met medewerking van fanfare Joost Wiersma en een speciaal voor deze gelegenheid opgericht koor. LandschapsSymfonie ‘de Proeve’ is een voorproefje voor de avondvullende muzikale locatietheatervoorstelling die in 2020 plaatsvindt.

Regie: Janneke de Haan
Vormgeving: Geartsje van der Zee
Zakelijke leiding: Jan-Willem van Kruyssen
Productie: David Lelieveld en Kirsten Sterker
Regie-assistentie: Debora Feenstra
PR: Mattie Boekema
Script: Wessel de Vries
Locatie: Pier-Jan Boersma

Genre: muzikaal locatietheater
Taal: Fries
Duur: ca. 1 uur
Startlocatie: Seadwei 3, Eastermar
Capaciteit: 100 personen per voorstelling
Entree: 7,50 per persoon inclusief koffie en lekkernij

Opgelet: Landschapssymfonie is een voorstelling die het publiek wandelend aflegt, het is dus belangrijk dat u mobiel bent en stevige schoenen aantrekt.

Voorstellingen
Zondag 30 juni 15:00
Zondag 30 juni 19:00

KAARTVERKOOP GESTART!
LandsschapsSymfonie de Proeve is dit jaar onderdeel van de programmering van Simmerdeis festival. Wil je zeker zijn van een plekje? Bestel dan nu alvast alvast tickets via de website van het Simmerdeis festival.